autosjedalice.info arrow Poveznice
  :: Galerija dječjih radova   :: Akcija slovenskog Ministrstva za promet "Vozimo pametno"   :: Dijete samo otkapča sigurnosnu kopču!   :: Kako promijeniti visinu utora na autosjedalici?   :: Pravilno vezanje djeteta u autosjedalici
Poveznice

Poveznice na web stranice nekih proizvođača autosjedalicaWeb stranice o autosjedalicama, sigurnosti u prometu i prometu općenito

Roda.hr - udruga Roditelji u akciji, odjeljak "Roda i zdravlje/djeca u prometu". Na hrvatskom jeziku.
Autokindersitz.at - informacije o autosjedalicama. Na njemačkom jeziku.

BuckleUpNC.org - informacije o sigurnosti djece u prometu i korištenju sigurnosnih pojaseva. Neke informacije su specifične za američko tržište. Na engleskom jeziku.
ChildCarSeats.org.uk - informacije o korištenju autosjedalica. Na engleskom jeziku.
Car-Safety.org - informacije o sigurnosti u prometu i autosjedalicama. Neke informacije su specifične za američko tržište. Na engleskom jeziku.
ThinkRoadSafety.gov.uk - Ministarstvo transporta Velike Britanije - odsjek za sigurnost prometa na cestama. Na engleskom jeziku.
CarSeatSite.com - informacije o pravilnom korištenju autosjedalica. Neke informacije su specifične za američko tržište. Na engleskom jeziku.
NHTSA.gov - Američka nacionalna agencija za sigurnost prometa na cestama. Neke informacije su specifične za američko tržište. Na engleskom jeziku.
CarSeat.org - SafetyBeltSafe U.S.A. - neprofitna organizacija posvećena promicanju sigurnosti u prometu. Neke informacije su specifične za američko tržište. Na engleskom jeziku.
ADAC - najveći njemački autoklub. Na njemačkom jeziku.
OAMTC - najveći austrijski autoklub. Na njemačkom jeziku.
 

Bojanka

Dje?ak u autosjedalici grupe 1 Beba u autosjedalici grupe 0
Djevoj?ica u autosjedalici grupe 1